Eater Lunch
* reducere pentru comenzile venite din newsletter
Comenzi: 12:00 - 16:00
    Set Color
Funcţionare

Bine ai venit!

EaterLunch, parte a Eater.RO, este un site national de comenzi online, specializat in livrari si take away pentru Masa de Pranz, deschis intre orele 12:00 – 16:00!

EaterLunch functioneaza zilnic doar intre orele 12:00 – 16:00 si se bazeaza pe comenzi primite prin sistemul propriu de promovare prin Newsletter.

Doar daca faci comanda prin newsletter beneficiezi de reduceri zilnice de 5% OFF la nota de plata intre orele 12:00 – 16:00 si de premii saptamanale la concursul „Subscribe&Win”.

Nu conteaza orasul, sectorul, zona sau restaurantul ... am dat sfoara in tara si am creat meniuri speciale pentru masa de pranz ... sa te bucuri zilnic de meniuri delicioase si ieftine!

Preturile Eater Lunch sunt specifice pentru fiecare meniu si zona in care comanda se livreaza gratuit (comanda minima este aplicabila in anumite zone)

Te asteptam sa luam pranzul impreuna cu oferte si reduceri zilnice, meniuri variate si preturi speciale indiferent de zona unde te-ai afla!

Cum functioneaza:

1. Rasfoiesti prin meniuri, adaugi in cos mancarea si comanzi intr-un click!

2. Selectezi orasul si zona de livrare.

Selecteaza zona de unde comanzi cu atentie, pentru ca daca esti in afara zonei de livrare exista o taxa de transport. De asemena, in functie de zona de livrare poate exista si o comanda minima.

3. Completezi toate datele tale pentru livrare si instructiuni speciale pentru aceasta comanda.

4. Introduci codul promotional ( pe care il primesti din newsletter ), apesi butonul COMANDA si iti aducem mancarea preferata direct la tine acasa sau la birou.

5. Poti sa comanzi in avans, adica comanzi azi pentru maine, si stabilesti la ce ora sa ajunga comanda la tine

6. Poti plati numerar la livrare sau cu card online; poti de asemenea sa soliciti eliberarea unei facturi.

7. Poti plasa comanda telefonic, prin e-mail sau direct din site.

~ EaterLunch se deschide în: ~