Eater Lunch
* reducere pentru comenzile venite din newsletter
Comenzi: 12:00 - 16:00
    Set Color
Termeni & Conditii

Termeni legali

Prin utilizarea acestui Site, www.eaterlunch.ro, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

Conditii de utilizare

Aceste Conditii de Utilizare ("Intelegere") ("Contract", "Acord") reprezinta un acord cu caracter obligatoriu facut intre d-voastra, fie personal sau in numele unei entitati ("utilizator" sau "dvs.") si www.eaterlunch .ro si companiile sale afiliate (in mod colectiv, "EATER INTERNET CORP. SRL", "noi", "noua", "noua", "noastre"), privind accesul d-voastra si utilizarea sitului www.eaterlunch.ro, precum si a oricarei alte forme sau canal media, relationat cu sau conectat la ceea ce numim, in mod colectiv, "Website"-urile. Website-ul permite restaurantelor (Restaurantele") sa comercializeze si sa ofere spre vanzare serviciile specifice acestora si clientilor sa caute si sa achizitioneze asemenea servicii ("Servicii(le)* EATERLUNCH.RO).Toti utilizatorii care sunt minori trebuie sa aiba permisiunea si sa fie sub directa supervizare a parintelui sau tutorelui ca sa foloseasca Website-ul. Daca sunteti minor, trebuie ca un parinte sau un tutore sa citeasca si sa fie de acord cu aceasta Intelegere inainte de a folosi Website-ul. Persoanelor cu varsta sub 13 ani nu le este permisa inregistrarea pe Website sau utilizarea Serviciilor Website-ului.
* Este interzisa vanzarea produselor alcoolice persoanelor sub 18 ani.
Sunteti de acord si acceptati sa respectati acest acord prin recunoasterea unei asemenea acceptari in timpul procesului de inregistrare ( daca este aplicabil ) si prin continuarea utilizari Website-ului. Daca nu sunteti de acord sau modificarile pe care EaterLunch le-ar putea face acestui acors in viitor, nu folositi, nu accesati, sau continuati folosirea sau accesarea serviciilor EATER INTERNET CORP. SRL sau ale Website-ului www.eaterlunch.ro.

Proprietatea continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (“Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC EATER INTERNET CORP. SRL sau al altora cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a SC EATER INTERNET CORP. SRL sau a altora.
Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”. De asemenea, va informam ca SC EATER INTERNET CORP. SRL isi va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala, in judecata prin instantele penale.
Dreptul de administrare a site-ului si a continutului acestuia este detinut de catre SC EATER INTERNET CORP. SRL (companie inregistrata in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 22877).

Scopul nostru

EATER INTERNET CORP. SRL este un comerciant de servicii de comenzi si livrare de mancare. EaterLunch nu controleaza niciun fel de mancare produs de Restaurante. Acest site ofera cumparatorilor posibilitatea de a cauta si gasi Restaurante dorite si asigura livrarea comenzilor.
Restaurantele sunt obligate de legislatia in vigoare sa respecte, normele, regulamentele si standardele referitoare la prepararea, vanzarea, marketing-ul si siguranta mancarii. Oricum, este foarte important pentru utilizatori sa inteleaga faptul ca EaterLunch nu verifica independent acreditarile, reprezentarile sau produsele Restaurantelor, ingredientele sau calitatea oricaror produse, sau modul in care un Restaurant respecta legile aplicabile.
Cumparatorilor li se recomanda sa se asigure de acuratetea informatiilor furnizate de Restaurante pe Website-ul EaterLunch, sau cerute direct de catre Cumparatori de la Restaurante, in legatura cu calitatea si seriozitatea Restaurantului, precum si de modul in care respecta legile aplicabile. EaterLunch nu garanteaza in niciun fel calitatea mancarii, sau ca mancarea este facuta in conformitate cu legile aplicabile. In plus, anumite Restaurante pot sustine faptul ca prepararea mancarii este in conformitate cu standarde speciale, cum ar fi "organic", "kosher", "macrobiotic" sau standarde alergene specifice, precum "fara alune", "fara gluten", sau "fara lactoza". EaterLunch nu va fi raspunzator sau responsabil pentru niciun fel de mancare sau servicii care sunt nesanatoase, sunt cauza unor prejudicii, care sunt inacceptabile clientilor, sau care nu indeplinesc asteptarile cumparatorilor, in niciun fel.Totodata cumparatorii sunt exclusiv raspunzatori pentru verificarea acuratetei adreselor de livrare, EaterLunch nefiind raspunzator sau responsabil pentru nicio astfel de adresa eronata.
Va rugam sa adresati toate plangerile privind Restaurantele de pe site-ul EaterLunch, dupa cum este indicat pe acest Website.

Preturi. Comanda si plata

Preturile se stabilesc de catre EaterLunch impreuna cu restaurantele partenere pornind de la politica de preturi a fiecarui restaurant partener. Intrucat aceasta politica este stabilita exclusiv de restaurantele partenere pot exista situatii cu diferente de pret intre preturile afisate pe site-ul si preturile din ofertele restaurantelor. Preturile afisate se pot modifica neanuntat, fara nici o notificare si/sau informare prealabila, dumneavoastra avand obligatia de a verifica aceste preturi anterior efectuarii oricarei comenzi. La preturile afisate pe site se adauga costurile de transport. Toate comenzile se fac online. Cumparatorii sunt inregistrati si facturati direct de EaterLunch.ro prin EATER INTERNET CORP. S.R.L., o companie inregistrata si functionand in conformitate cu legile din Romania, inmatriculata sub numarul J40/15222/2011 si avand Cod Unic de Inregistrare 29479727 pentru comenzile dumnealor si "EATER INTERNET CORP. S.R.L." va fi numele care va aparea pe inregistrarile d-voastra de plata, dar Eaterlunch.ro sau EATER INTERNET CORP. S.R.L. nu va/vor fi considerat/i in niciun fel vanzatorul/ii mancarii.
Produsele comandate prin intermediul EaterLunch pot fi platite prin urmatoarele metode: card online, ramburs sau ordin de plata. Impreuna cu mancarea comandata, veti primi factura corespunzatoare de la EaterLunch. In cazul in care optati pentru plata ramburs veti plati factura in momentul in care vi se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea. In cazul in care se opteaza pentru plata online aceasta se poate face cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, EaterLunch foloseste PAY U.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati numele posesorului cardului, codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura d-voastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii d-voastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Pay U. EaterLunch nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
EaterLunch isi rezerva dreptul de a inregistra toate informatiile tehnice legate de accesarea acestui site si de a furniza datele necesare autoritatilor competente pentru a depista orice tentativa de acces neautorizat, plasare de comenzi false sau alte operatiuni care sunt prevazute ca infractiuni de reglementarile legale privind activitatea pe internet si comertul electronic – Legea nr. 161/2003 Titlul III privind prevenirea si combaterea criminalitatii informatice.

Politica de rambursare

EaterLunch ia in serios satisfactia clientului. In cazul unor probleme cu comanda d-voastra de mancare, va rugam sa contactati EaterLunch care va prelua si va raspunde sesizarii d-voastra sau care va poate pune in legatura directa cu Restaurantul. Daca nu puteti rezolva cu Restaurantul spre satisfactia d-voastra, va rugam sa contactati EaterLunch si noi vom incerca sa va ajutam. In anumite cazuri, daca ati fost deja facturat de EaterLunch, noi ne angajam sa va restituim suma platita, total sau partial. De exemplu: daca nu ati primit comanda sau ati primit o comanda gresita, vi se poate emite o rambursare completa; daca parte din comanda d-voastra lipseste, noi vom putea emite o rambursare partiala. In orice caz, noi vom face tot posibilul pentru a va asigura satisfactia.

Politica de livrare

In urma primirii comenzii d-voastra, in cel mai scurt timp veti primi un e-mail sau un telefon de confirmare precum si pentru stabilirea tuturor detaliilor referitoare la livrare (adresa de livrare, persoana de contact, mod de plata, etc.). Livrarea produselor achizitionate prin intermediul EaterLunch se face direct de catre acesta, exclusiv prin curier rapid. Livrarea comenzilor se face la orele indicate de dumneavoastra intre intervale orare variabile, in functie de intervale specifice fiecarui restaurant pe care va rugam sa le analizati cu atentie.

Declaratiile utilizatorului

Prin utilizarea serviciilor EaterLunch, d-voastra reprezentati si garantati ca:
a. toate informatiile de inregistrare pe care le prezentati sunt adevarate si exacte;
b. veti mentine acuratetea unor asemenea informatii;
c. dumneavoastra va veti pastra confidentiala parola si veti fi responsabil pentru completa folosire a parolei si contului;
d. nu sunteti minor, sau daca sunteti minor, ati primit permisiunea parintilor pentru a utiliza Websit-ul;
e. folosinta de catre d-voastra a serviciilor EaterLunch nu violeaza nicio lege aplicabila sau regulament, dispozitie;
In ceea ce priveste Continutul pe care il furnizati sunteti responsabil in intregime pentru continutul, sau orice prejudiciu care ar rezulta din postarile d-voastra pe portiunile interactive ale Website-ului ("postare"). Cand creati sau faceti disponibila o Postare, prin aceasta reprezentati si garantati ca:
a. crearea, distribuirea, transmiterea, afisarea publica si interpretarea, accesarea, descarcarea si copierea Postarii d-voastra nu vor incalca drepturile de proprietate, inclusiv, dar nelimitandu-se la drepturile de autor, brevet, marca, secretele comerciale sau drepturile morale ale niciunei terte parti;
b. sunteti creatorul si proprietarul sau aveti licentele, drepturile, consimtamintele, cesiunile de drepturi si permisiunile de a utiliza si de a autoriza EaterLunch si utilizatorii Website-ului sa utilizeze Postarile d-voastra dupa nevoi, pentru exercitarea licentelor oferite de d-voastra in aceasta Intelegere;
c. Postarea d-voastra nu contine software daunator, cum ar fi virusi indiferent de tip si forma de manifestare, coduri sau alt continut daunator sau distructiv;
d. Postarea d-voastra nu este obscena, indecenta, murdara, violenta, hartuitoare sau in orice alt fel inacceptabila (dupa cum a fost determinat de EaterLunch), calomniatoare sau defaimatoare, nu incita, incurajeaza sau ameninta impotriva altcuiva, nu violeaza nicio lege aplicabila, reglementare sau regula si nu incalca drepturile de proprietate sau publicitate ale niciunei alte terte parti;
e. Postarea d-voastra nu constituie, contine, instaleaza sau incearca sa instaleze sau promoveze programe de spionat sau rau intentionate si niciun alt fel de coduri de programare, fie echipamentele sau calculatoarele EaterLunch ori ale altcuiva, care au fost proiectate pentru a va permite d-voastra sau altora sa adune sau monitorizeze online informatii despre activitatile unei alte parti/persoane/companie;
f. Postarea d-voastra nu inunda Website-ul prin comunicari sau alte sugestii de trafic neserioase sau care ar putea face ca utilizarea Website-ului sa nu fie conforma scopului declarat;
g. Postarea d-voastra nu violeaza in niciun fel, sau face legaturi la materiale care violeaza, nicio prevedere a prezentei Intelegeri sau a oricarei legi aplicabile sau reglementari;
h. Postarea d-voastra nu contine imagini, date, fisiere audio sau video, sau niciun alt continut care este excesiv in marime, dupa cum a fost determinat de EaterLunch la propria sa discretie.

Licenta de postare

Prin efectuarea Postarilor pe orice parte a Website-ului, d-voastra acordati in mod automat, reprezentati si garantati ca aveti dreptul de acordare EaterLunch a unor licente valabile in toata lumea, care sunt irevocabile, permanente, non-exclusive, transferabile, fara drepturi de autor, platite integral si care ne permit utilizarea, copierea, folosirea libera, afisarea publica, reformarea, traducerea, extragerea (totala sau in parte) si distribuirea unor asemenea Postari in orice scop, comercial, de publicitate, sau altfel, pe sau in legatura cu Website-ul sau promovarea acestuia, pentru a pregati lucrari derivate din, sau incorporate in alte lucrari, astfel de Postari si acordarea si autorizarea sublicentelor celor de mai sus.
EaterLunch are dreptul, la discretia noastra absoluta, sa editeze, redacteze sau sa schimbe orice Postare, sa re-clasifice oricare dintre Postari, pentru a le plasa in locuri mai adecvate sau sa pre-examineze sau stearga orice Postare care a fost determinata a fi inadecvata sau in orice fel in contradictie cu aceasta Intelegere.

Transfer de responsabilitate continut

Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca orice intrebari, comentarii, sugestii, idei, feedback sau alte informatii despre Website sau despre serviciile EaterLunch ("Continut") furnizate de d-voastra EaterLunch, sunt ne-confidentiale si EaterLunch (precum si alti imputerniciti de EaterLunch) vor fi indreptatiti sa foloseasca si sa difuzeze fara restrictii acest Continut in orice scopuri, comerciale sau de alta natura, fara a avea o confirmare sau sa va compenseze in vreun fel.

Activitati interzise

Nu veti putea accesa ori utiliza Website-ul pentru niciun alt motiv decat acela pentru care EaterLunch il face disponibil. Website-ul este disponibil doar pentru folosinta personala a utilizatorilor si nu poate fi utilizat in conexiune cu nicio alta activitate comerciala, cu exceptia celor care sunt, in mod specific, aprobate si sustinute de EaterLunch.
Activitatile interzise includ, dar nu se limiteaza la:
a. activitati infractionale sau daunatoare, inclusiv pornografie infantila, frauda, traficarea de materiale obscene, trafic de droguri, jocuri de noroc, hartuire, urmarire, trmiterea de mesaje electronice nesolicitate (spam), incalcari ale dreptului de autor, incalcari ale brevetelor, sau furt al secretelor comerciale;
b. publicitatea sau solicitarea oricarui utilizator de a vinde sau cumpara orice produse sau servicii, cu exceptia cazului cand sunt autorizate de EaterLunch;
c. retrageri sistematice ale datelor sau a oricarui continut de pe Website, pentru a crea sau alcatui, direct sau indirect, o colectie, compilatie, baza de date sau registru de adrese fara permisiune scrisa a EaterLunch;
d. orice utilizare neautorizata a Serviciilor EaterLunch, inclusiv colectarea numelor de utilizator si/sau adreselor de e-mail ale utilizatorilor cu ajutorul mijloacelor electronice sau de alt fel, in scopul de a trimite mesaje nesolicitate;
e. angajarea in activitati neautorizate de framing (programe/scripturi ce au ca simpla functie ingreunarea functionalitatii sitului) sau creare de legaturi la Website;
f. transmiterea de chain letters sau junk e-mail/spam e-mail altor utilizatori;
g. folosirea oricarei informatii obtinute de pe Website cu scopul de a contacta, face publicitate, solicita, sau vinde oricarui utilizator, fara consimtamantul dumnealor explicit si prealabil;
h. angajarea in orice utilizare automata a sistemului, pentru a adauga prieteni sau trimite comentarii ori mesaje, sau folosirea programelor sau alte unelte de adunare si extragere a informatiilor;
i. interferarea cu, intreruperea, sau crearea unei incarcari excesive asupra Website-ului, retelelor sau serviciilor conectate la Website;
j. incercarea de a se prezenta cu identitatea altui utilizator sau persoane;
k. folosirea numelui de utilizator al altui utilizator;
l. vanzarea sau orice transferare a profilului d-voastra;
m. utilizarea oricarei informatii obtinute de pe Website cu scopul de a hartui, abuza sau dauna altei persoane;
n. folosirea Serviciilor EaterLunch ca parte a unui efort de a concura cu EaterLunch sau de a furniza servicii ca un birou de servicii;
o. descifrarea, decompilarea, dezasamblarea sau utilizarea ingineriei inverse a oricarui program software continut sau care face in orice fel parte din Website;
p. incercarea de a evita orice masuri ale Websit-ului, care sunt destinate prevenirii sau restricitonarii accesului la Website, sau la oricare parte a Website-ului;q. hartuirea, intimidarea sau amenintarea oricarui angajat al Eater Lunch sau al agentilor angajati in furnizarea unei parti a Serviciilor EaterLunch catre d-voastra;
r. afisarea unei reclame, sau acceptarea platii sau a oricarei valori de la o terta persoana in schimbul executarii de catre d-voastra a oricarei activitati comerciale pe sau prin Website din partea acelei persoane, cum ar fi postarea pe blog-uri sau buletine de informare cu scop comercial;
s. stergerea/eliminarea notificarilor asupra dreptului de autor sau a oricaror drepturi de proprietate din orice Postare sau continut al EaterLunch;
t. folosirea Website-ului intr-o maniera neconsecventa cu oricare dintre reglementarile si legile aplicabile.

Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul de pe Website ("Continutul EaterLunch") si marcile comerciale, marcile de servicii si logo-urile continute de acesta ("Marcile") sunt detinute de sau licentiate catre EaterLunch si sunt supuse dreptului de autor si altor drepturi de proprietate intelectuala din Romania si legilor si conventiilor internationale.
Continutul EaterLunch include, fara limitare, toate codurile sursa, bazele de date, functionalitatea, programele software, design-ul site-ului web, fisierele audio, video, textele, fotografiile, imaginile si grafica. Toate logo-urile, grafica, design-urile, antetele, pictogramele, script-urile si numele serviciilor sunt marci inregistrate, marci comerciale de drept comun apartinand EaterLunch in Romania si/sau in alte tari. Marcile inregistrate EaterLunch nu pot fi folosite, inclusiv ca parte a marcilor inregistrate si/sau parte a numelor domeniilor, in conexiune cu niciun produs sau serviciu, in nicio maniera care poate cauza o confuzie si nu pot fi copiate, imitate sau folosite, in totalitate sau in parte, fara acordul scris si prealabil al EaterLunch.
Continutul EaterLunch de pe Website va este furnizat "ASA CUM ESTE" doar pentru informarea si uzul personal si nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afisat, vandut, licentiat, sau exploatat in orice fel pentru niciun alt motiv, fara consimtamantul scris si prealabil al respectivilor proprietari. Sustragerea datelor sau a altui continut de pe Website pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colectie, compilatie, baza de date sau registru de adrese, fara permisiunea scrisa si prealabila din partea EaterLunch, este interzisa.
EaterLunch isi rezerva toate drepturile care nu v-au fost emise in mod expres in legatura cu Website-ul , Continutul EaterLunch si Marcile. Daca descarcati sau tipariti o copie a Continutului EaterLunch pentru uz personal, trebuie sa respectati toate drepturile de autor si alte notificari ale drepturilor de proprietate continute in aceasta. Sunteti de acord sa nu evitati, dezactivati sau interferati in niciun fel cu caracteristicile de securitate ale Website-ului sau caracteristicile care previn sau restrictioneaza copierea oricarui Continut al EaterLunch, sau care impun limitari in folosirea Website-ului sau a Continutului EaterLunch.

Website-uri terte si continutul acestora

Website-ul contine (sau veti putea fi trimis prin Website sau Serviciile EaterLunch) legaturi la alte web site-uri ("Web Site-uri Terte"), precum si articole, fotografii, texte, grafica, imagini, design-uri, muzica, sunete, video, informatii, aplicatii, programe software si alt continut sau elemente apartinand sau originand de la tertele parti ("Continut de la Terti"). Asemenea Web Site-uri Terte si Continut de la Terti, nu sunt investigate, monitorizate sau controlate pentru acuratetea, obiectivitatea sau deplinatatea informatiilor de catre noi si nu suntem responsabili pentru niciun Web Site Tert accesat prin Website sau oricare alt Continut de la Terti postat pe, disponibil prin sau instalat de pe Website, inclusiv continutul, acuratetea, caracterul jignitor, opiniile, seriozitatea, practicile de confidentialitate sau alte politici ale sau continute de aceste Web Site-uri Terte sau de Continutul de la Terti.
Includerea, legatura la sau permiterea folosirii sau a instalarii oricarui Web Site Tert sau a oricarui Continut de la Terti, nu presupune aprobarea sau sustinerea acestora de catre noi. Daca va decideti sa parasiti Website-ul si sa accesati un Web Site Tert, sau sa folositi ori instalati orice Continut de la Terti, o veti face pe propriul risc si trebuie sa fiti constient ca termenii si politicile noastre nu mai sunt aplicabile. Ar trebui sa cititi conditiile si politicile aplicabile, inclusiv practicile de confidentialitate si de colectare a datelor ale oricarui website la care navigati de la Website sau cand faceti legatura cu orice aplicatie pe care o folositi sau instalati de pe Website.
Orice achizitii pe care le faceti prin Web Site-urile Terte se vor face prin alte web site-uri si alte companii, de aceea EaterLunch nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura cu astfel de achizitii care sunt exclusiv intre d-voastra si respectiva terta parte.

Administrarea site-ului

EaterLunch isi rezerva dreptul dar nu are si obligatia de a:
a. monitoriza Website-ul impotriva incalcarilor acestei Intelegeri;
b. lua masuri legale adecvate impotriva oricui care, conform EATER INTERNET CORP. SRL, violeaza aceasta Intelegere, inclusiv, fara a se limita la raportarea utilizatorului respectiv autoritatilor de aplicare a legilor in vigoare;
c. EATER INTERNET CORP. SRL, cu singura marja de apreciere si fara limitare, poate refuza, restrictiona accesul sau disponibilitatea, ori poate dezactiva (in masura in care este posibil tehnologic) Postarea sau parte din aceasta, oricarui utilizator care poate viola aceasta Intelegere sau oricare dintre politicile EATER INTERNET CORP. SRL;
d. EATER INTERNET CORP. SRL, cu singura marja de apreciere si fara limitare, poate notifica sau indeparta de pe Website sau dezactiva toate fisierele si continutul care sunt excesive in marime sau sunt, in orice fel, impovaratoare pentru sistemele EATER INTERNET CORP. SRL;
e. inchide conturile contravenientilor care recidiveaza;
f. administra Website-ul intr-o maniera conceputa pentru a proteja drepturile si proprietatea EATER INTERNET CORP. SRL si a altora si pentru a facilita functionarea corespunzatoare a Website-ului.

Termeni de incheiere a acordului

Prezenta Intelegere va ramane in vigoare atat timp cat folositi Website-ul sau sunteti un utilizator al Website-ului. Puteti incheia utilizarea sau participarea in orice moment, pentru orice motiv, prin folosirea instructiunilor de incheiere a conturilor de utilizator in setarile contului dvs.
Fara a limita orice alte prevederi ale acestei intelegeri, EATER INTERNET CORP. SRL isi rezerva dreptul ca, la propria discretie si fara notificare sau raspundere, sa refuze accesul la si folosirea Website-ului si a serviciilor EATER INTERNET CORP. SRL, oricarei persoane, pentru orice motiv, inclusiv fara limitare, pentru incalcarea oricarei declaratii, reprezentari, garantii sau conventii continute in aceasta intelegere, sau in orice reglementare ori lege aplicabila si eaterlunch poate incheia utilizarea sau participarea d-voastra pe Website si a serviciilor EATER INTERNET CORP. SRL, va poate sterge profilul si orice continut sau informatie pe care ati postat-o la orice moment, fara avertizare, atunci doreste s-o faca.
Pentru a proteja integritatea Website-ului si a Serviciilor sale, EATER INTERNET CORP. SRL isi rezerva dreptul ca, oricand doreste, sa blocheze anumite adrese IP de la accesarea Website-ului si a Serviciilor EATER INTERNET CORP. SRL.Orice dispozitii ale prezentei Intelegeri, care, pentru a-si indeplini scopurile pentru care au fost create, trebuie sa supravietuiasca rezilierii sau expirarii prezentei Intelegeri, vor ramane in vigoare atat timp cat va fi necesar indeplinirii scopurilor respective.

Modificari ale intelegerii

EaterLunch poate modifica aceasta Intelegere din timp in timp. Toate sau oricare dintre modificarile acestei Intelegeri vor fi reflectate pe Website si revizuirile vor fi indicate cu datele respective.
Sunteti de acord sa va informati si sa respectati oricare dintre schimbarile acestei Intelegeri atunci cand folositi Serviciile EaterLunch dupa ce au fost postate astfel de modificari pe Website si au devenit efective. Modificarile aduse acestei Intelegeri vor fi efective la 30 de zile dupa ce au fost postate dar nu se vor aplica retroactiv. In plus, modificarile facute acestei Intelegeri si aplicabile solutionarii conflictelor, nu se vor aplica disputelor aparute inainte de data efectiva a modificarilor.

Modificari ale serviciilor

EaterLunch isi rezerva dreptul ca oricand sa modifice sau intrerupa, temporar sau permanent, Serviciile EaterLunch (sau orice parte a lor) cu sau fara notificare. Sunteti de acord ca EaterLunch sa nu fie raspunzator in fata d-voastra sau a oricarei terte parti pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a Serviciilor EaterLunch.

Conflicte intre utilizatori

Daca va exista o disputa intre utilizatori ai Website-ului, sau intre utilizatori si oricare terta parte, d-voastra intelegeti si sunteti de acord ca EaterLunch nu este obligat sa se implice. In cazul in care aveti o disputa cu unul sau mai multi dintre utilizatori, prin prezenta eliberati EaterLunch, ofiterii sai, agentii si succesorii in drepturi, de orice creante, pretentii si daune (efective sau in consecinta) de orice fel sau natura, cunoscute sau necunoscute, suspectate sau nu, dezvaluite sau nu, decurgand din sau legate in orice fel de aceste dispute, precum si/sau Serviciile EaterLunch.

Conflicte cu EaterLunch

Toate problemele de drept, drepturi si cai de atac cu privire la orice activitate, eveniment sau intamplare, intreprinse sau in legatura cu Website-ul sau cu Serviciile EaterLunch vor fi guvernate si interpretate de legile din Romania. Orice actiune legala, indiferent de natura, intreprinsa de sau impotriva EaterLunch, decursa din sau legate in orice masura de acest Website si Serviciile EaterLunch, vor fi aduse numai in fata instantelor competente din Bucuresti.

Corectii

Ocazional, pot aparea informatii pe Website care contin erori de tipar, inadecvari sau omiteri care pot avea legatura cu descrierea serviciilor, preturilor, disponibilitatii si alte diferite informatii. EaterLunch isi rezerva dreptul de a corecta orice erori, inadecvari sau omiteri si sa schimbe sau actualizeze infromatiile oricand, fara notificare prealabila.

Delimitari

EaterLunch nu poate controla natura intregului continut disponibil pe Website sau produsele alimentare vandute prin Website. Prin operarea Website-ului, EaterLunch nu reprezinta si nici nu sustine ca EaterLunch aproba vreun vanzator, produs al vanzatorului, blog-uri, Postari sau alt continut ori produse disponibile pe sau cu legaturi la Website, inclusiv dar fara limitare la continutul gazduit pe web site-uri terte, sau ca produsele alimentare, Postarile, blog-urile sau alt continut sunt exacte, folositoare sau ne-daunatoare.
Noi nu controlam si nu suntem responsabili pentru produsele sau serviciile ilicite ori, in orice fel, inacceptabile, pe care le puteti intalni pe Website sau in legatura cu oricare dintre vanzatori sau Postari.
EaterLunch nu este responsabil pentru conduita, fie online sau nu, a niciunui utilizator al Website-ului ori al Serviciilor EaterLunch.Sunteti de acord ca utilizarea de catre d-voastra a Website-ului si a serviciilor EaterLunch se va face pe propriul risc. In masura permisa de lege, EaterLunch, directorii, membrii, angajatii si agentii renunta la toate garantiile, exprimate sau implicite, in conexiune cu websitul sau serviciile EaterLunch si cu utilizarea d-voastra, inclusiv, fara limitare, garantiile implicite de comercializare.
EaterLunch nu ofera garantii sau reprezentari in legatura cu acuratetea sau deplinatatea continutului Website-ului sau a continutului oricarui alt web site legat la acest website si nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru nicio:
(a) eroare, greseala sau inexactitate a continutului sau a materialelor;
(b) vatamare personala sau daune de proprietate de nicio natura, rezultand din accesul si utilizarea d-voastra a Website-ului nostru si serviciilor EaterLunch;
(c) acces neautorizat la sau folosirea servere-lor noastre de securitate si/sau tuturor informatiilor personale si/sau financiare stocate pe acestea;
(d) intrerupere sau incetare a transmisiei spre sau de la Website;
(e) bug web, virus web, cai troiani web sau orice asemenea care poate fi transmis pe sau prin website de catre orice alta terta parte, si/sau
(f) eroare sau omitere a oricarui continut sau materiale, ori pentru nicio pierdere sau dauna de orice fel, aparuta ca rezultat al utilizarii unui continut postat, transmis sau, facut disponibil in orice fel, pe Website.
EaterLunch nu garanteaza, aproba, sau asuma raspunderea pentru niciun produs sau serviciu publicat ori oferit prin Website sau prin orice hyper-legatura cu un web site, sau prezentat in orice banner sau alta forma de publicitate si EaterLunch nu va fi parte a, sau raspunzator pentru monitorizarea oricarei tranzactii intre d-voastra si furnizorii produselor sau serviciilor. Odata cu achizitionarea unui produs sau serviciu prin orice mijloc sau in orice conditii, in calitate de consumator d-voastra  va revine obligatia sa manifestati atentie acolo unde este cazul.

Limitari de responsabilitate

In niciun caz, EATER INTERNET CORP. SRL sau directorii sai, membrii, angajatii sau agentii nu vor fi raspunzatori in fata d-voastra sau a oricarei terte parti pentru nicio dauna indirecta, rezultata, caracteristica, accidentala, speciala sau punitiva, inclusiv pierderi de profit generate de utilizarea Website-ului sau a serviciilor EATER INTERNET CORP. SRL, chiar daca EATER INTERNET CORP. SRL a fost avertizat de posibilitatea unei asemenea daune. Fara sa declare nimic in contradictie cu cele continute in acest document, raspunderea EATER INTERNET CORP. SRL in fata d-voastra pentru orice fel de cauza si indiferent de forma actiunii, va fi intotdeauna limitata la plata sumei platite de d-voatra (daca s-a platit vreuna) serviciilor EATER INTERNET CORP. SRL in perioada de o luna inainte ca o cauza a actiunii sa apara.

Despagubiri

Sunteti de acord sa ne aparati, compensati asupra oricarei pierderi, daune, raspunderi, pretentii sau cereri, inclusiv taxe si cheltuieli rezonabile cu avocatii, facute de orice parte, cauzata de, sau aparuta in urma Postarii d-voastra, a folosirii Serviciilor EaterLunch, inclusiv, fara limitare, a utilizarii in contradictie cu aceasta Intelegere si/sau aparuta dintr-o incalcare a acestei Intelegeri si/sau orice incalcare a reprezentarilor dvs. si a garantiilor expuse mai sus.
Sunteti de acord ca cele exprimate anterior sa se aplice EaterLunch, filialelor sale, afiliatilor si respectivilor sai agenti, parteneri si angajati. Fara sa contrazica cele de mai sus, EaterLunch isi rezerva dreptul, pe cheltuiala d-voastra, sa isi asume exclusiva aparare si control al oricarei probleme pentru care d-voastra sunteti obligat sa despagubiti EaterLunch si sunteti de acord sa cooperati, pe cheltuiala d-voastra, pentru apararea EaterLunch de asemenea cereri/pretentii. EaterLunch va folosi eforturi rezonabile pentru a va notifica despre asemenea cereri, actiuni, sau proceduri care sunt subiectul acestei despagubiri, dupa ce ati aflat de ea.

Tombole, Concursuri, Premii

Din cand in cand, EaterLunch poate efectua tombole, concursuri, tragere la sorti, care dau dreptul participantilor sa castige premii.

Informari

Cu exceptia celor specificate explicit in alt fel, orice notificare data EaterLunch va fi trimisa prin e-mail contact@eaterlunch.ro. Orice notificare transmisa d-voastra, trebuie sa fie facuta la adresa de e-mail pe care ati furnizat-o cand v-ati inregistrat pe Website, sau orice alta adresa pe care partile o specifica. Comunicarea va fi considerata primita dupa 24 de ore de cand e-mail-ul a fost trimis, cu exceptia cazului in care expeditorul a fost anuntat ca adresa de e-mail este invalida. Puteti alege sa trimiteti notificari prin posta obisnuita.

Diverse

Aceasta Intelegere constituie intregul acord dintre d-voastra si EaterLunch cu privire la utilizarea Serviciilor EATER INTERNET CORP.SRL. Esecul EaterLunch de a exercita sau executa orice drept sau prevedere a prezentei Intelegeri nu trebuie sa functioneze ca o renuntare la acel drept sau prevedere. Aceasta Intelegere opereaza in masura maxima permisa de lege.
EaterLunch poate cesiona toate sau oricare dintre drepturile si obligatiile sale altora, in orice moment.
EaterLunch nu va fi responsabil sau raspunzator pentru nicio pierdere, dauna, intarziere sau esec de a actiona, provocate din orice cauza, in afara controlului rezonabil al EaterLunch. Daca orice prevedere sau parte a unei prevederi a aceastei Intelegeri este ilegala, nula sau inaplicabila, acea prevedere sau parte a prevederii este considerata separabila de aceasta Intelegere si nu afecteaza validitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi.
* Toti utilizatorii site-ului, toti participantii la tombolele si/sau concursurile organizate de EaterLunch sunt automat inscrisi la newsletterul nostru.

Copyright © 2014 SC EATER INTERNET CORP. SRL. Toate drepturile rezervate.

~ EaterLunch se deschide în: ~